Sveikatingumo savaitė

Akcija „Sveikatingumo pertraukų savaitė“
      Siekiant atkreipti didesnį dėmesį į sveikos gyvensenos ir sveikatos stiprinimo svarbą, asmeninę atsakomybę už savo ir aplinkinių sveikatą, skatinti mokinius aktyviai leisti laisvalaikį, išmokti atsipalaiduoti po protinio darbo, spalio 13-16 dienomis mūsų įstaigoje buvo  organizuojama akcija „Sveikatingumo pertraukų savaitė“ .
      Kiekvieną akcijos dieną mokykloje per pertraukas vyko įvairūs užsiėmimai. Pirmadienį (Muzikos galia) pertraukų metu mokiniai dainavo mėgstamas dainas. Antradienį (Padėkos diena) visą dieną, mokiniai vieni kitiems dėkojo už viską (už šypsenas, gerą žodį, nuoširdumą,  pagalbą, ir t.t.). Mokyklos fojė buvo pastatyta dėžutė laiškams į kurią mokiniai metė padėkos laiškus, atvirukus savo draugui, klasiokui, mokytojui. Trečiadienį (Juoko diena) kiekvienas mokyklos bendruomenės narys tą dieną mokykloje, buvo sutinkamas su šypsena ir sveikinimu. Pertraukų metų mokiniai atliko juoko terapijos pratimus. Ketvirtadienį (Judėjimo diena) mokiniai darė mankštą, mokėsi šokio žingsnių, bei žaidė judriuosius žaidimus.
     Džiaugiamės, kad į visus savaitės užsiėmimus aktyviai įsitraukė mokiniai, mokytojai, kurių pagalba įgijo naudingų žinių, ir ateityje dar labiau rūpinsis savo sveikata, kuri yra didžiausias žmogaus turtas.
 
R.Korovaičik
VGK pirmininkė